Stimati viztatori si clienti potentiali.
Facem precizari privind programul casa verde pentru 2009 dupa cum urmeaza:

1.    Amanarea de doua ori a rezultatului validarii (din 20 in 29 decembrie 2008 prima data si din 29 dec 2008 in 15 ianuarie 2009 a doua oara), amanare provocata de Ministerul Mediului din Romania, ne pune in situatia de a prelua din mers acest lucru si a reprograma si noi (in cazul validarii) data de inceput a primirii cererilor din partea dumneavoastra din 5 ianuarie 2009 in 16 februarie 2009.

2.    Motivul este cat se poate de simplu: daca in primul caz se anunta conform ghidului de finantare pe 20 decembrie rezultatul validarii, noi, ca instalator validat (firma acreditata), aveam timpul necesar sa incheiem contractul de finantare cu autoritatea pana pe data de 5 ianuarie 2009 cand incepeau depunerile cererilor dumneavoastra. In acest caz insa de la data publicarii rezultatului validarii 15 ianuarie si pana la data de 16 februarie va fi timp sa incheiem contractul cu autoritatea, in situatia validarii dosarului nostru.

3.    Si noi, ca multi dintre dumneavoastra, speram ca de aceasta data Administratia Fondului pentru Mediu se va tine de cuvant si va anunta totusi rezultatul final. Evident ne dorim sa fim printre cei alesi.

4.    Totodata va informam ca vom afisa pe site inainte de 25 ianuarie 2009 pachete standard de sisteme solare pe care le vom comercializa in cadrul programului casa verde. In acest fel dumneavoastra veti sti cat va trebui sa platiti avansul in functie de modelul dorit. Pentru a va ajuta pe dvs cat si pe noi, in cadrul programului casa verde, am realizat pachete tip, care tin cont de cateva aspecte generale ale unei case si ale numarului de persoane. Ne va fi astfel mai usor atat dumneavoastra (sa va alegeti un pachet general standard) cat si noua (in aprovizionare, livrare si executie). Va multumim pentru intelegere.

5.    Foarte important! Vom afisa pachete de panouri solare termice pentru incalzit apa calda menajera si/sau aport la incalzirea locuintei. Pachete pentru panouri solare fotovoltaice, eoliene si pompe de caldura le vom afisa in a doua parte a lunii februarie din motive de pregatire si din cauze logistice.

6.    Va mai informam ca in principiu vom executa montaje in toata tara fie direct fie prin partenerii nostrii. Va mai informam ca pana in prezent nu a fost inceputa nicio lista provizorie sau de orice fel pentru acest program desi am avut sute de solicitari din noiembrie pana in prezent.

7.    Noi avem incredere ca in cazul validarii si in functie de suma care ni se va aloca vom satisface pretentii calitative cat si de pret convenabil pentru dumneavoastra. Va multumim pentru incredere si Salutari insorite!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Inscrierea in Casa Verde pe solariss.ro, 5.0 out of 5 based on 6 ratings