O sobă pe peleți este un cazan care arde pelete sau biomasă și reprezintă o sursă de căldură pentru spații rezidențiale și, uneori, industriale. Prin alimentarea treptată a combustibilului dintr-un container de stocare într-o zonă de ardere, se creează o flacără constantă, care nu necesită ajustări fizice.

Cazanele pe peleţi, încălzire eficientă şi fără efort

Cazane pe peleţi cu aer conductibil

Cazane pe peleţi cu aer conductibil

Cazanele pe peleți cu aer conductibil sunt relativ versatile. Cele mai multe dintre acestea au  autoaprindere și pot fi controlate de un termostat. Peletele de calitate premium produc mai puțin de 1 la suta conținut de cenușă, în timp ce peletele calitate standard sau scăzută produce de la 2 până la 4 procente de  cenușă. Prin urmare, eforturile făcute de utilizatori nu sunt foarte mari.

Cazane pe peleți cu aer conductibil

Cazanele pe peleţi cu aer conductibil Andesitus CL D 12kW EVO pot înlocui cu succes sistemele clasice de încălzire cu gaz a caselor mici sau a caselor de vacanţă, venind cu un design inovator şi o performanţă înaltă. Aceste cazane pe peleţi de interior au ventilarea de aer forţată în faţă, învelişul din oţel vopsit cu vopsea rezistentă la temperaturi ridicate şi camera de ardere alcătuită din fontă groasă. Pe lângă confortul termic, aceste centrale pe peleţi pot oferi armonie căminului şi o ambianţă plăcută, făcând din orice seară, un prilej de relaxare.

Mai multe informaţii despre cazanele pe peleți şi alte tehnologii de încălzire găsiţi pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Cazan pe peleți cu aer conductibil - o încălzire eficientă, ecologică, confortabilă, 5.0 out of 5 based on 6 ratings