Combustibilul numit pelete este obținut prin măcinarea, uscarea și presarea deferitelor materiale ce alcătuiesc biomasa. Acesta este un combustibil foarte eficient și materiile prime pentru producția sa pot proveni din de deșeuri de lemn de pădure, lemn de foc, rumeguș și alte resturi de lemn, chiar și paie de soia, grâu, porumb sau coji de floarea soarelui.

Peletele, combustibilul ieftin şi eficient pentu încălzire

Cazan pe peleţi

Cazan pe peleţi

În condițiile de viață moderne, în care se pune accentul pe protecția mediului și dezvoltarea durabilă, combustibil produs din biomasă câștigă din ce în ce mai multă importanță. Peletele din lemn este realizat din materiale 100% naturale și nu conține adaos de substanțe chimice sau alți aditivi toxici. În comparație cu alți combustibili, utilizarea de peleți este mult mai eficientă ca și cost. În plus, peleții ocupă mult mai puțin spațiu decât cărbunele și lemnul.

Cazanul pe peleţi pentru încălzirea căminului tău

Cazanul pe peleţi Andesitus poate asigura încălzirea unei case mici. Are un aspect foarte plăcut, potrivit pentru interior. Această centrală termică pe peleţi de înaltă performanţă este uşor de exploatat şi de întreţinut. Confortul oferit de un asemenea cazan pe peleţi este sporit, dând căminului un aer plăcut, aducând cu ea parfumului unui şemineu deschis.

Detalii în plus despre cazanele si centralele pe peleți sunt pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Centralele pe peleți - combustibilul ecologic ce oferă energie termică avantajoasă, 5.0 out of 5 based on 6 ratings