Centrala pe peleţi Andesitus RF 9kW

Centrala pe peleţi Andesitus RF 9kW

Cu toții ne dorim să trăim în medii cât mai sănătoase, cu toții ne dorim să trăim cât mai sănătos, cu toții ne dorim o calitate cât mai bună a vieții. Cert e că nu toți facem ceva în legătură cu asta. E adevărat. Nu putem cu toții să ne ocupăm toată ziua studiind ceea ce face rău planetei, cercetând soluții pentru rezolvarea problemelor de poluare sau făcând inginerii pentru diferite modele de mașini care nu poluează. Nu ne cere nimeni să facem acest lucru. Pentru asta există specialiști. Ei sunt cei care au dus mai departe dorința de a păstra planeta cel puțin la fel de curată precum era când s-au născut. Ceea ce putem noi să facem este să apreciem cum trebuie munca lor și să studiem ceea ce ei ne propun.

Cu ajutorul acestor specialiști am aflat că ceea ce a condus la o revoluție industrială a condus și la distrugerea treptată a planetei, petrolul. Tot cu ajutorul lor, al specialiștilor, am descoperit că resursele convenționale de energie, oricât ne-am strădui, nu vor înceta să se epuizeze. De asemenea, aceștia ne-au informat și că o centrală termică produce la fel de mult dioxid de carbon ca și o mașină, pe parcursul unui an. Iată doar câteva motive de a reflecta asupra ceea ce însemnă binele nostru și al planetei.

Sisteme de încălzire ecologice – centralele pe peleţi

Pentru că schimbarea începe întotdeauna de la noi, putem începe prin a achiziționa sisteme de încălzire ecologice, care pe lângă faptul că nu dăunează mediului, mai au o multitudine de beneficii. Centralele pe bază de peleți din lemn sunt în general mici, precum sunt și sacii de pelete ceea ce îi face ușor de depozitat. Aceștia sunt, de asemenea, ușor de manevrat. Este necesară doar încărcarea de peletelui și aprinderea flăcării. Și în funcție de ceea ce dimensiunea acestei sobe, s-ar putea nevoie să fie încărcată numai o dată pe zi. Deoarece focul este în interiorul unității, există un minim de fum. Peletele creează și mult mai puțină cenușă decât lemnul de foc.

Centrala pe peleți Andesitus

Centrala pe peleţi Andesitus RF 9kW are un design inovator care va oferi căminului un aer plăcut, fiind potrivită pentru încălzirea unei case de vacanţă, aducând cu ea parfumul unui şemineu deschis. Acesta centrală termică de interior oferă un confort sporit, cu un minim de efort, fiind uşor de întreţinut şi folosit. Este rezistentă, camera de ardere a centralei pe peleţi fiind realizată din fontă groasă, vopseaua este rezistentă la temperaturi ridicate, iar învelişul este din oţel vopsit.

Informații suplimentare și mai multe centrale pe peleți sunt pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Păstrați natura curată cu ajutorul centralei pe peleți Andesitus, 5.0 out of 5 based on 7 ratings