Solariss.ro Panouri Solare Orio - nepresurizate primavara-toamnaPanourile solare Orio pentru apa calda sunt cel mai ieftine panouri solare. Acest lucru este posibil pentru ca sunt panouri solare nepresurizate, au costuri de productie reduse si sunt functionale pe perioada primavara toamna.

Cele mai mici preturi pentru produsele Orio nu implica evident si performanta cea mai ridicata dar pot asigura o nevoie zilnica umana in zonele in care alta sursa de combustibil conventional este prea costisitoare.

O solutie foarte potrivita este panoul solar Orio pentru cabane. Se poate monta foarte usor chiar de catre proprietar urmand instructiunile din manualul de instalare.

Cel mai mare interes este pentru modelul de 150 de litri care ajunge la 2 persoane lejer sa faca dus in fiecare zi. Daca se doreste o capacitate mai mare se pot monta 2-3 sisteme sau mai multe pe o singura cabana. Conditia este sa fie montate la inaltime si spre sud.

Datorita calitatilor insumate ale acestei instalatii solare ieftine, le recomandam acolo unde se doreste o solutie rapida si practica de incalzire a apei menajere.

Solariss.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Criteriu pentru panouri solare: pret - panouri solare nepresurizate, cele mai ieftine panouri solare, 5.0 out of 5 based on 6 ratings