Becuri led pentru iluminatul exterior

Becuri led pentru iluminatul exterior

Cu toții știm că energia solară este printre cele mai utilizate surse de energie curată. Este și normal, doar soarele este disponibil aproape tot timpul, excepție fiind zilele înnorate sau cu precipitații, este ieftină, mereu fiind nevoie doar de o investiție inițială și, nu în ultimul rând nu poluează.

De la an la an, se dezvoltă tot mai multe aplicații pentru energie solară. De la rucsace de munte cu panouri solare, până la laptopuri cu panou incorporat. Prin urmare, iluminatul public nu avea cum să nu beneficieze de această energie.

Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă, în raportul cu iluminatul clasic: stâlpii de iluminat stradal sunt independenți de rețeaua națională, în acest fel costurile de funcționare sunt reduse; stâlpii de iluminat pe bază de LED-uri sunt mult mai ușor de întreținut în comparație cu stâlpii convenționali; riscul accidentelor este și el minimalizat pentru că nu există fire și acest tip de energie nu poluează.

Becuri led pentru iluminat exterior Idella SunShine

Aceste becuri utilizează o noua gamă de LEDuri pentru un flux luminos mai puternic la același consum de energie. Instalațiile eoliene de mici dimensiuni sau panourile fotovoltaice pot fi sursa de alimentare continuă cu energie a stâlpilor pe care se montează aceste lămpi de exterior. Becurile cu leduri reduc factura cu până la 70% față de cele pe gaz incandescent. Carcasa becurilor cu led este cu aluminiu anodizat, dispersorul este din plexiglass semitransparent culorile carcasei pot fi personalizate, iar alimentarea ledurilor este Standard 230V AC, iar opțional 12-24V DC.

Mai multe produse de tipul becurilor cu LED sunt pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Iluminatul stradal cu ajutorul lămpilor solare cu leduri - o soluție cu o multitudine de avantaje, 5.0 out of 5 based on 6 ratings