Încă din primele clipe ale copilăriei dorim să fim independenți. Dorim să exploatăm mereu spațiul ce ne înconjoară. Ulterior, când creștem ne place să facem când mai multe lucruri singuri: să mergem pe role fără părinți de mână, să mergem la școală fără a fi însoți de cineva, să desenăm tot ce dorim nu doar ce ni se spune. În adolescență dorim să mergem în cât mai multe excursii și să ne definim personalitatea. Independența este ceva ce ne dorim cu toții. De aceea nu e de mirare nici dacă dorim să fim independenți și din alte puncte de vedere precum cel al energiei electrice

Beneficiile kitului fotovoltaic monocristalin

Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial

Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial

Kitul fotovolatic stand alone generează electricitate pentru cei care vor să fie independenți din punct de vedere al energiei electrice. Acesta nu este singurul beneficiu al instalării unui astfel de kit. Dimpotrivă, atunci când vine vorba de trecerea la un mod ecologic de obținere a curentului electric, părțile bune nu încetează să apară. În primul rând, kiturile fotovoltaice independente sunt în totalitate autonome pentru că fiecare kit de iluminat generează propria sa energie cu ajutorul panourilor solare monocristaline. Apoi, această energie este stocată în baterii de tip deep-cycle care nu necesită întreținere. Prin urmare ele scapă utilizatorii de costuri și eforturi inutile. În plus, datorită acestor baterii, kiturile fotovoltaice monocristaline rezidențiale sunt utile atunci când proprietarii unor cabane sau pensiunise află în locații unde conectarea la rețea costă vor să se bucure de beneficiile energiei electrice. În aceste cazuri energia solară este cea mai potrivită.

Kitul monocristalin – energie curată cu efort minim. Dacă instalați un astfel de kit gândiți-vă că nu veți mai avea grija facturilor electrice. Apoi, un alt mare beneficiu e că nu va trebui să plătiți pentru curentul produs de panourile solare. Instalarea acestui kit  este de asemenea foarte ușoară. Cu un astfel de  kit vă puteți bucura de energie gratuită pe tot parcursul anului. În acest fel, sursa dumneavoastră de  energie va fi una curată pentru cel puțin 25 de ani.

Kit fotovoltaic monocristalin rezidenţial

Kitul fotovoltaic monocristalin rezidenţial IPM200Wx8-VICMPPT40Ahx2-150Ahx2 are în componentă să următoarele: opt panouri electrice unicristaline IPM 200W, două regulatoare încărcare baterii BlueSolar MPPT 12-24V-40A şi doi acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V 150Ah J150 TRJ SG. Acest sistem fotovoltaic se adresează în special sectorului industrial, datorită capacităţii sale de a produce o cantitate mare de energie electrică, dar se pretează şi pentru sectorul rezidenţial.

Kituri solare fotovoltaice monocristaline, policristaline sau de tip thin film se regasesc pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)
Kit fotovoltaic monocristalin pentru reședințe independente din punct de vedere electric, 4.9 out of 5 based on 7 ratings