Cu prețurile energiei electrice crescând mereu, nu putem să nu recunoaștem că toți căutăm metode mai ieftine de obținere a acesteia, că nu încercăm să facem economii pe acest plan. Cu atât mai mult în cazul companiilor sau firmelor care consumă mult pe iluminatul exterior din parcări sau unele chiar și pe iluminatul stradal.

Scăderea costurilor pentru iluminatul public cu lămpile solare cu leduri

Iluminat stradal led

Iluminat stradal led

Printre soluțiile la care aceștia pot recurge sunt eliminarea costurilor mari de instalare cu cabluri, eliminarea costurilor facturilor la energia electrică, creșterea interesului public de a păstra un mediu înconjurător curat, mai ales în zonele unde curentul electric este greu accesibil, funcționarea 100% automată, folosirea celor mai noi tehnologii în procesul de producție și întreținere ușoară.

Iluminat stradal cu lămpi solare led 12V Idella SunShine

Iluminatul stradal se poate face mai economic cu ajutorul ledurilor. Față de cel clasic cu becuri incandescente se poate ajunge la economii de până la 70%. Lămpile cu 20 de LEDuri, cu tensiune de 12V DC și o putere de 60W pot fi alimentate de la panouri fotovoltaice sau turbine eoliene mici și conferă o focalizare eliptică a luminii. Carcasa lămpii stradale este din aluminiu anodizat, dispensorul este din plexiglass semitransparent, iar lampa conține 20 de leduri.

Informații suplementare despre lămpile cu leduri pentru iluminat public sunt pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Lămpi solare pe bază de leduri - un mod ecologic de a face economii, 5.0 out of 5 based on 6 ratings