„Adevărata independență și libertate poate exista doar atunci când facem ceea ce este bine”, ne spune Brigham Young. Desigur, binele este un lucru relativ și poate semnifica lucruri foarte diferite de la individ la individ. Însă atunci când vorbim de mediul înconjurător,  bine poate însemna un singur lucru: trebuie să îl protejăm în așa fel încât acesta să ne poată oferi un loc sănătos în care să trăim. Numai dacă avem grijă de el putem să ne asigurăm că noi vom fi la rândul nostru sănătoși și că ne vom putea bucura de o viață lungă, fără probleme.

Independența energetică cu ajutorul acumulatorilor pentru panouri solare și eoliene

Energia solară și cea eoliană sunt mijloace prin care putem să dovedim că planeta noastră este în siguranță și să ne câștigăm în același timp independență energetică și economică. Acest lucru poate fi dovedit prin diminuarea semnificativă a emisiilor de carbon, prin reducerea dependenței de combustibilii fosili și prin eliminarea poluării aerului și a apei, spre deosebire de sursele convenționale de energie. Toată această libertate este posibilă cu ajutorul acumulatorilor pentru panouri solare și eoliene.

Acumulatori pentru panouri solare și eoliene  – ingredientul cheie în rețeta unui sistem regenerabil reușit

Baterii pentru instalatii solare si eoliene

Baterii pentru instalaţii solare şi eoliene

Energia solară aproape că nici nu mai are nevoie de introducere. Aceasta poate oferi lumină, poate ajuta toate aparatele electrocasnice să funcționeze și poate chiar și să fie de ajutor atunci când este vorba de cele mai îndepărtate locuri în care rețeaua electrică nu este prezentă. Pe de altă parte, energia eoliană poate fi folosită atât ca sursă de sine stătătoare, cât și ca hibrid, alături de energia solară. La fel ca energia solară, energia eoliană nu poluează și folosește un combustibil gratuit, vântul.

Pentru ca utilizatorii acestui tip de energie să se poate bucura de roadele acesteia chiar și atunci când plouă sau când nu bate vântul, ei trebuie să apeleze la acumulatori pentru panouri solare și eoliene. Aceștia le asigură, pe lângă independență energetică, și independență financiară.

Acumulatori de instalaţii solare şi eoliene 12V

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descărcare adâncă) reprezintă modelele de anvergură din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate îndelungată şi o performanţă remarcabilă, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate în cadrul unor sisteme care utilizează energie regenerabilă şi pentru care un element cheie îl reprezintă un ciclu de funcţionare cu costuri cât mai reduse. Gama Signature încorporează Tehnologia T2 istoric dovedită, o tehnologie avansată în domeniul bateriilor care asigura o performanţă maximă, o durată de utilizare mai lungă şi energie totală mai mare. Combinaţia unică dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentată Trojan Alpha Plus Paste măresc atât capacitatea susţinută a bateriilor cât şi amperora totală care generează o putere mai mare de operare.

Date suplimentare despre acumulatori si baterii pentru panouri solare fotovoltaice şi turbine eoliene se află pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (7 votes cast)
Acumulatori pentru panouri solare și eoliene pentru o casă ecologică și independentă, 4.9 out of 5 based on 7 ratings