Boiler cu 2 serpentine pentru apă caldă

Boiler cu 2 serpentine pentru apă caldă

Un sistem solar de producere a energiei termice necesar încălzirii apei menajere este util într-o multitudine de situații și dintr-o mulțime de privințe. În primul rând, consumatorii care s-au săturat de facturile mari la încălzire pot respira ușurați, în cazul acestui sistem, investiția se face o singură dată, inițial.

În plus, sistemul vă va ajuta să economisiți și la factura la curent, înjumătățind costurile acesteia. Cât de mult veți economisi depinde însă de zona în care  locuiți. Dacă sunteți într-o zonă cu soare puțin pe parcursul anului, economiile voastre se vor diminua. Însă dacă locuiți într-o zonă cu mult soare, aportul de apă caldă obținută astfel poate ajunge chiar și la 100%.

De asemenea, mai este și avantajul reducerii poluării din zonă. De obicei, aceste sisteme ajută la emiterea emisiilor de carbon cu până la jumătate. În același timp, gândiți-vă că se economisesc și combustibili fosili pe care în mod normal i-ați folosi.

Boilerul cu 2 serpentine pentru apă caldă menajeră

Boilerul cu 2 serpentine pentru apă caldă menajeră Ideval KSS 1000.2 NHS este potrivit pentru prepararea apei calde menajere în combinaţie cu panouri solare termice plane sau cu tuburi vidate, centrale pe lemne şi alte surse de căldură convenţionale. Boilerul este construit din oţel de calitate S235JRG2 conform DIN 4753. Acesta beneficiază de protecţie la coroziune: brut pe interior, anticoroziv pe exterior. Serpentina boilerului pentru  apă este din tub flexibil din oţel inoxidabil.

Pentru mai multe tipuri de boilere solare pentru apă caldă menajeră se poate acesa esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Boilere solare - un mod de a obține apă caldă menajeră tot mai utilizat, 5.0 out of 5 based on 6 ratings