Avantajele energiei solare sunt multe. Deși energia solară este o sursă de energie cu care ne-am întâlnit doar recent, în materie de sursă de energie regenerabilă, aceasta poate deveni cu ușurință cea mai importantă sursă de energie neconvențională. Energia solară este naturală, nu poluează și spre deosebire de petrol, energia solară nu emite gaze cu efect de seră sau cancerigene în aer.

Lumina și energia de la soare costă nimic. Odată ce ați cumpărat echipamentul necesar alcătuit din panouri solare pentru a colecta și de a converti energia de la soare, nu mai trebuie să scoateți nici un leu din buzunar.

Încălzirea apei cu panouri solare

Set panouri solare cu boiler

Set panouri solare cu boiler

Energia solară poate fi folosită pentru încălzirea apei, iar pentru asta nu aveți nevoie decât de suficient  spațiu pe acoperiș, de spațiu suficient în camera tehnică pentru montarea boilerului și dorința de a beneficia de un aport ecologic de apă caldă menajeră. Odată instalat, acest sistem nu mai presupune nici un cost, iar mentenanța sa se face foarte ușor.

Setul de panouri solare ISMO şi boiler termoelectric este util pentru o familie obișnuită, din zona cu însorire bogată pe tot parcursul anului. Aceste sisteme se folosesc pentru producerea unui aport consistent de apă caldă menajeră. Boilerele din set au rezistenţă electrică încorporată, avantajul fiind că pot încălzi apă şi în zilele înnorate, ploioase sau când panourile solare sunt acoperite de zăpadă. Aceasta poate fi programată să pornească automat sau poate fi activată manual.

Informații detaliate despre seturile și pachetele de panouri solare sunt pe esolar.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (9 votes cast)
Setul de panouri solare și boiler - sursa de energie regenerabilă, 4.3 out of 5 based on 9 ratings