Pompe_caldura_apa_apa_Idella_EcoHeat_32KWDeviz materiale si manopera pompe de caldura Idella EcoHeat Apa-Apa de 16 KW – IEWW 16 KW pentru incalzire si apa calda – Casa Verde 2010

Aceasta pompa de caldura este optima pentru o casa intre 200 mp si 300 mp (izolatie cu polistiren, incalzire in pardoseala sau combinata pardoseala/calorifere). Nu necesita intretinere din partea beneficiarului.

Pachet pompa de caldura apa-apa Idella EcoHeat 16 KW

Pret = 41192 RON fara TVA
Pret = 51078,08 RON cu TVA (24%) inclus „la cheie”

COP = 4,6

Fabricata integral in Uniunea Europeana! Automatizare Siemens, Compresor Copeland USA.

Garantie pompa de caldura 2 ani

Garantie manopera 2 ani.

Durata de viata minima 25 de ani.

Cost mediu estimat cu incalzirea si apa calda in luna decembrie = 80 euro

Detalii:

Forajele nu sunt incluse, difera in functie de zona.

Pentru alte tipuri de pompe de caldura sol-apa, aer-apa sau pentru alte puteri sau alte suprafete de imobile va raspundem la cerere. Pompa de caldura poate fi folosita pentru incalzirea imobilelor de orice fel (case, blocuri, scoli, cladiri administrative), piscine. Puterea de incalzire poate depasi 1 MV.

Desi investitia initiala este ridicata datorita tehnologiei noi de incalzire, se poate face un calcul pe urmatorii 25 de ani in privinta amortizarii si castigul este palpabil in mod cert.

Descarca de aici datele tehnice pentru Casa Verde

Fitingurile in camera tehnica includ: tevi, coturi, teuri, robineti, pompe recirculare, thermostat siguranta, grup de siguranta cu manometru 3 bari, releu termic, ventil de reglaj circuit.
Forajele sunt estimate. Daca la forare terenul este cu dificultati si creste costul de foraj, va creste si costul final.
A. Cazuri intalnite in practica de crestere a costurilor: 1. se atinge un strat de roca tare de cativa metri sau 2. debitul de apa necesar pompei de caldura este gasit la o adancime mai mare de 50 de metri.
B. Cazuri intalnite in practica de scadere a costurilor finale estimate: 1. panza freatica este la suprafata; 2. refularea apei din pompa de caldura se face intr-un rau sau la canalizare, caz in care nu va mai fi nevoie de al doilea put forat.

Optionale, la cerere:

–    echipare pompei de caldura cu functia de racire pasiva pe timp de vara (aceasta functie elimina complet aparatele de aer conditionat din casa si este mai sanatoasa)
–    statie de dedurizare a apei in zonele cu aceasta problema

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Pachet pompa de caldura apa-apa Idella EcoHeat 16KW, 5.0 out of 5 based on 6 ratings