panourile solare fotovoltaice curatate solariss.roO buna investitie trebuie sa se faca luan in considerare toti factorii care contribuie la bunastarea ei. Daca credeti ca doar prin instalarea de panouri solare pe acoperisul dumneavoastra, economisiti destui bani, va inselati.

Intretinerea panourilor solare inseamna munca grea pentru o curatenie manuala. In functie de cat de mult praf aveti in zona dumneavoastra, aceasta curatare poate fi cu adevarat costisitoare.

Panourile solare necuratate isi pierd din eficienta cu pana la 30%. Aceasta pierdere poate fi simtita in buzunarele dumneavoastra la sfarsitul fiecarei luni, atunci cand vine factura de energie electrica, cand te intrebi de ce, chiar daca ai instalat panouri asa de scumpe?

Ei bine exista o solutie simpla pentru a remedia aceasta problema: curatarea automata a panourilor solare.

O companie numita Heliotex a inventat Sistemul Automat de Curatare a Panourilor Solare. Sistemul este programabil si nu necesita decat reumplerea ocazionala a concentratului de sapun si inlocuirea filtrelor de apa deionizata. Sistemul Automat de Curatare a Panourilor Solare Heliotex, spala si clateste panourile solare de cate ori gasiti necesar.

Gene Hunt, co-proprietar al Heliotex, a declarat: „Permitand panourilor solare sa devina murdare, diminueaza foarte mult puterea solara, chiar cu 30%. Cu alte cuvinte, nu primiti productia pe care ati platit sa o obtineti. In cazul in care panourile solare nu sunt curatate niciodata, pierdeti o cantitate semnificativa de putere, de asemenea, riscati sa deteriorati panourile. Sistemele noastre automate de curatare fac o curatare usoara, facand posibila maximizarea investitiei dumneavoastra, reducand astfel dependenta de combustibilii fosili, care genereaza gaze cu efect de sera, care contribuie la incalzirea globala.”

Sistemul Automat de Curatare A Panourilor Solare poate fi adaptat la orice configuratie de panouri solare, de la cea mai mica dimensiune la cea mai mare. Sistemul va ajuta sa va maximizati investitia, permitand panourilor dumneavoastra solare sa functioneaze la intregul lor potential.

sursa: solar-magazin.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Panourile solare fotovoltaice curatate periodic cresc randamentul cu 30%, 5.0 out of 5 based on 6 ratings