templul energiei solare si eoliene solariss.roTemplul Po Ern Shi din Singapore ar putea fi cel mai verde templu din lume. Templul ecologic a atins un statut neutru de carbon, producand toata energia electrica de care are nevoie, din surse regenerabile. Guvernul a investit aproximativ 20 de milioane de dolari in panouri fotovoltaice si mai multe mori de vant mici, care genereaza aproximativ 15MW din electricitate, anual.

Templul beneficiaza de 7 mari incalzitori solari pentru apa calda, care ajuta la gatit produse alimentare, pentru 1000 de persoane si 22 rezidenti budisti. Mai mult decat atat, templul este ventilat in mod natural, utilizand masa termica a materialelor de constructie, doar cateva zone ale templului se bazeaza pe aer conditionat.
Inginerii lucreaza de asemenea, la diverse metode pentru a genera energia electrica cu ajutorul apei de ploaie, inainte de a fi stocata in rezervoare, pentru utilizare.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Templul din Singapore genereaza energie regenerabila folosind generatori de energie eoliana si solara, 5.0 out of 5 based on 6 ratings